Bedrijfsmakelaardij en taxaties

Wie wij zijn


Ing. A.P.F. (Ton) Begijn REV RT RM

Sinds 1967 was G.C. Begijn al makelaar in Zeeuws Vlaanderen.
Zijn zoon Ton Begijn is in 1995 beëdigd als makelaar door de rechtbank in Middelburg, is gevestigd in Vlissingen en heeft als werkterrein geheel Zeeland.
Als ingenieur civiele techniek heeft hij veel praktijkervaring opgedaan in de functie van senior projectleider in nationale en internationale grote bouwwerken.
Ton Begijn

Ton is als gecertificeerd en beëdigd bedrijfsmakelaar verbonden aan ons kantoor en is lid van de NVM (De Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen, zie onder de knop NVM) afdeling Business. Tevens is hij toegelaten als registermakelaar bij Vastgoedcert en als taxateur bij NRVT en TMI.
Ook heeft hij in 2020 het assessment tot het voeren van de titel REV Recognised European Valuer met succes afgerond en is hij in afwachting van de formele certificering daarvan.
Alleen taxateurs die lid zijn van de NVM, VastgoedPRO of VBO kunnen opteren voor de REV-titel. Met TEGoVA Netherlands als controlerende organisatie verbinden de brancheorganisaties op die manier hun naam aan het kwaliteitskeurmerk op taxatiegebied, dat opdrachtgevers verzekert van een taxatie die kwaliteit en uniformiteit in geheel Europa koppelt aan betrouwbaarheid en transparantie.

Ton is lid van alle belangrijke bedrijvennetwerken in Zeeland.


Monique Neuféglise ARMT

Het team wordt vanaf 2020 versterkt door Monique Neuféglise, makelaar met meer dan 25 jaar ervaring in Zeeland en een hoge dosis werk-enthousiasme. Monique is het aanspreekpunt voor verhuur of verkoop van uw bedrijfspand.
Monique Neuféglise

Met haar flinke dosis aan ervaring zal zij u bijstaan met een marktconform advies en een actieve en resultaatgerichte bemiddeling waarbij steeds het belang van u als opdrachtgever voorop staat.

Met een no-nonsense aanpak zullen wij uw belangen op zakelijke wijze optimaal behartigen.