Bedrijfsmakelaardij en taxaties

Verkoop en verhuur van bedrijfspanden


Snel de oplossingen bespreken voor de verkoop of verhuur van uw pand ? vul onderstaand contactfomulier in of mail naar mail@begijn.nl of bel meteen 0118-440227.

U krijgt dan een direct een van onze makelaars aan de lijn waarmee meteen inhoudelijk de mogelijkheden besproken kunnen worden.
Mailen kan ook: mail@begijn.nl. U krijgt dan vlot bericht van een van onze makelaars terug.


Begijn Bedrijfsmakelaardij is volledig ingevoerd in Zeeland en omgeving en is, zowel openbaar als onderhands, betrokken bij transacties van alle soorten bedrijfsmatig en commercieel onroerend goed, zoals kantoren, horeca, winkels, opslag- of productieruimte. Onder andere als gevolg van 25 jaar ervaring in de bemiddeling van zakelijk vastgoed is ons marktaandeel zeer goed, waardoor wij door veel zoekers benaderd worden. Het beschikken over veel relaties, waardoor regelmatig zaken buiten de publiciteit kunnen worden afgewikkeld is voor ons een belangrijk aandachtspunt. Zodoende is het lang niet altijd nodig ons aanbod openbaar zichtbaar te maken.

Plan van aanpak
Vooraf wordt na een opname ter plaatse een plan van aanpak uitgewerkt, waarin (in overleg met de opdrachtgever) de strategie met betrekking tot de vraagprijs en de verwachte opbrengst wordt besproken, maar ook de marketing en alle overige bijkomende aspecten bij uw specifieke object. En dan is het nog maar de vraag of een bord bij uw pand nodig (of gewenst) is.

Presentatie en publiciteit
Juist op het moment dat sommige delen van de onroerend goed markt meer aanbod kennen dan er vraag is, wordt de juiste presentatie en publiciteit voor het te verhuren of verkopen object bijzonder belangrijk: de doelgroep dient bereikt te worden en zo duidelijk en compleet mogelijk te worden geïnformeerd. In onze brochures, internetpresentaties, advertenties, het NVM Bedrijfsonroerend Goed Netwerk en regelmatige mailings naar collega-kantoren, relaties, zoekers, beleggers en ondernemers besteden wij daarom ruim aandacht aan de informatie die belangrijk is. Indien nodig laten wij ook professionele plattegrondtekeningen vervaardigen.

Statistieken
Hoeveel bezoek trekt uw advertentie op funda in business?
Meten is weten !

Met ongeveer 1 miljoen bezoekers per maand is funda in business hét zakelijke vastgoedplatform van Nederland met het actuele koop-, huur- en beleggingsaanbod van alle bedrijfsmakelaars. De grootste categorieën zijn kantoor- (37%), bedrijfs- (30%) en winkelruimte (22%).

Hoe ligt uw bedrijfspand in de markt? Vraagt u een goede prijs, is het misschien tijd voor extra promotie? Statistieken geeft u onder meer inzicht in het aantal keren dat uw advertentie op funda in business is bekeken. Statistieken zijn als het ware de kijkcijfers van uw bedrijfspand op funda in business. U kunt de resultaten van Statistieken gebruiken om samen met uw NVM makelaar de verkoopstrategie van uw bedrijfspand te bepalen.
Wat zijn de voordelen?

    * Duidelijkheid - Meten is weten. Statistieken laat zien hoe aantrekkelijk uw bedrijfspand is voor zoekenden en wat het effect is van extra promotie op funda in business zoals bijvoorbeeld: Bedrijf in beeld of TopBedrijf.

    * Makkelijk - Zolang uw bedrijfspand op Funda in business staat, sturen wij u wekelijks de kijkcijfers toe.

    * Overzichtelijk - De cijfers worden op een heldere en overzichtelijke manier gepresenteerd in cijfers en staafdiagrammen.