Bedrijfsmakelaardij en taxaties

NVM
De NVM-makelaar-taxateur is de adviseur voor professionele opdrachtgevers in alle facetten van de bedrijvenmarkt. NVM-bedrijfsmakelaars onderscheiden zich ten opzichte van andere ondernemers in dit vakgebied op grond van kwaliteit, dienstverlening en vakkennis. Ze werken permanent aan verbetering van kennis en kunde door opleidingen, trainingen en deelname aan relevante workshops, seminars en dergelijke. Tevens blijft de NVM-bedrijfsmakelaar op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, de regelgeving en wetgeving van de overheid en juridische en overige aspecten op zijn vakgebied. Hierdoor kan hij een breed scala van diensten aanbieden. Of het nu gaat om koop/verkoop, huur/verhuur, nieuwbouw, taxaties, advisering over financiering of onteigening, een NVM-bedrijfsmakelaar is de specialist op het gebied van de aan- of verkoop van bedrijfspanden.

Voordelen

De voordelen van de NVM-makelaar op een rij:
* Continue aandacht voor kwaliteit.
* Uitgebreide kennis van de markt, de NVM-database is ongeëvenaard groot en alleen toegankelijk voor NVM-leden.
* Vakkennis. De NVM-makelaar is verplicht ieder jaar bij te scholen. Zo blijft hij op de hoogte van alle ontwikkelingen.
* Funda in business is de best bezochte bedrijvensite van Nederland. U vindt er het bedrijvenaanbod van alle NVM-makelaars.
* Erecode. Deze heeft betrekking op de deskundigheid, objectiviteit en betrouwbaarheid van elk afzonderlijk lid.
* Bescherming van uw belangen. Voor eventuele klachten over een makelaar kunnen professionele opdrachtgevers terecht bij de Geschillencommissie Makelaardij.

5 redenen om nu met een NVM Business-makelaar te gaan praten.

1) Beperking van de risico's in de veranderende markt
Met de deskundigheid van een NVM Business-makelaar krijgt u professioneel advies op gebied van onroerend goed, financiën en omgevingsplannen. Aan de hand van dit inzicht kent u uw risico's en ziet u hoe u deze kunt beperken.

2) Realistische vastgoedprijzen
De zakelijke markt was jarenlang overspannen. De vraagprijzen waren soms inderdaad erg hoog. Thans zijn de prijzen gestabiliseerd en heeft u meer zekerheid dat de prijs die u betaalt, realistischer is.

3) Betere onderhandelingspositie bij koop of huur
Omdat er meer panden te koop en te huur staan, staat u sterker bij onderhandelingen. Uw NVM Business-makelaar weet als geen ander wat een realistisch bod is, maar ook hoe u over de condities kunt onderhandelen. Zo weet u zeker dat u een nieuw pand koopt of huurt voor de juiste prijs en onder de gunstigste voorwaarden.

4) Professionele taxaties op basis van de marktkennis
De NVM Business-makelaar weet de waarde van een bedrijfspand professioneel in te schatten. Door middel van het volgen van opleidingen zorgt de NVM afdeling Business ervoor dat hij op de hoogte is en blijft van de laatste ontwikkelingen en modellen op dit gebied. Daardoor bent u gegarandeerd van een juiste waarde en voorkomt u onnodige hoge kosten.

5) NVM Business-makelaar weet precies wat in de buurt speelt
Lokale marktkennis is onmisbaar bij de aankoop van een nieuw bedrijfspand. Is de ligging gunstig, wat zijn de plannen van de gemeente, hoe is de infrastructuur geregeld of gelden er misschien binnenkort parkeertarieven voor uw klanten. Vragen waar uw lokale NVM Business-makelaar antwoord op heeft en u verrassingen voorkomt.

Link

Onder het menu overig -> links vindt u de links naar de websites van de NVM en Funda in business