taxaties | bedrijfs o.g. | advies | overig | over Begijn | contact | sitemap | home
Aanbod

Aanbod Lopende Bedrijven

Vraag

Verwacht

Verkoop/verhuur

Koop/huur

Funda in BusinessBedrijfsmakelaar

Aanbod

Hieronder vindt u ons openbaar aanbod van te koop en te huur staande bedrijfspanden, klikt u op de foto voor de volledige objectinformatie.

Voor informatie van de overige te koop en te huur staande panden, neemt u aub contact met ons op.


Te koop: Aardenburg, Weststraat 77
VERKOOP BIJ INSCHRIJVING Aan de Weststraat in Aardenburg gelegen winkelruimte met ruime opslagloods aan de achterzijde. De winkel is circa 43 m2 groot en voorzien vaN ... lees verder.
BIJ INSCHRIJVING VERKOCHT
Te huur: Hulst, Vismarkt 10
97 m2 winkel/kantoorruimte gelegen aan de gerenoveerde Vismarkt / Bierkaai te Hulst. Als winkel of kantoor bijna instapklaar. De voorzijde is

verhuurd juni 18 ... lees verder.
VERHUURD
Te koop: Middelburg, Dam 8
Mooi en centraal in Middelburg gelegen monumentale kantoorruimte van 285 m2 met een archiefkelder van 24 m2. Het kantoor bestaat uit ... lees verder.
VERKOCHT
Te huur: Middelburg, Grenadierweg 3a 7a
Functionele bedrijfsruimte op Arnestein Middelburg ... lees verder.
20.000 per jaar incl korting
Te koop: Oost Souburg, Kanaalstraat 28
Verzorgde winkelruimte of representatieve kantoorruimte op goede locatie in het winkelhart van Oost-Souburg. De winkelruimte op de begane grond meet 95 m2 nvo. Op de verdieping ... lees verder.
129.000 euro
Te huur: Oost Souburg, Paspoortstraat 22
Winkel gelegen op goede locatie in het winkelgebied van Oost-Souburg. Netto oppervlakte 92 vierkante meter; ruime frontbreedte van 10 m. ... lees verder.
Te koop: Oostburg, Markt 3
In het centrum van Oostburg aan de markt ligt dit voormalige bankgebouw dat als ontwikkeling geschikt is voor diverse bestemmingsdoeleinden. Het pand is zeer degelijk gebouwd onder architectuur ... lees verder.
VERKOCHT
Te koop: Schoondijke, Dorpsplein 31-33
Sterk in prijs verlaagd. Pand met multifunctionele mogelijkheden gelegen in de kern Schoondijke aan het Dorpsplein. Dit grote pand van totaal 890 m2 n.v.o. is ... lees verder.
278.000 euro k.k.
Te koop: Terneuzen, Kersstraat 7,7a,9
Centrum Terneuzen, ruim winkelpand met twee ruime verhuurde bovenwoningen. De Kersstraat is de drukke ... lees verder.
650.000 euro
Te koop: Terneuzen, Noordstraat 19
Ruim winkelpand op hoeklocatie centrum Terneuzen. Het winkeloppervlak van 418 m2 is verdeeld over 318 m2 begane grond en 100 meter op de verdieping. De begane grond is ingedeeld ... lees verder.
VERKOCHT
Te koop: Terneuzen, Noordstraat 46
Fijne kleine winkel op centrumlocatie in Terneuzen. Geschikt als winkel maar zeker ook voor dienstverlening zoals schoonheidssalon, kapper of kantoor. De verdiepingen bestaan uit ... lees verder.
VERKOCHT
Te koop: Terneuzen, Noordstraat 80
Verhuurd cafetaria in centrum Terneuzen. ROZ contract tot september 2020. 20 zitplaatsen alsmede toonbankverkoop. Terrasmogelijkheid zonder precario ... lees verder.
180.000 euro
Te huur: Terneuzen, Zeldenrustlaan 20-22
Winkelruimte van 172 m2 te huur in Terneuzen wijk Zeldenrust. Mooie locatie temidden van Ziekenhuis, ROC en middelbare scholen ... lees verder.
17.200 euro per jaar
Te huur: Vlissingen, Aagje Dekenstraat 8
Gunstig gelegen winkel in het winkelhart van Vlissingen. In het winkelcentrum zijn gevestigd o.a. AH, Blokker, C&A, Brainwash, Gall & Gall, Big Bazar, Handyman ... lees verder.
huurprijs op aanvraag
Te huur: Vlissingen, Badhuisstraat 15
Functioneel en ruim kantoor gelegen direct aan het centrum van Vlissingen. Het kantoor ligt op de begane grond op goede zichtlocatie ... lees verder.
950 euro per maand
Te koop: vlissingen, Bellamypark 46
Verlaagde vraagprijs. In het horecaconcentratiegebied gelegen ruimte van 63 m2 nvo verkoopruimte met keukentje van 7 m2. Er is een terras- en een overterras mogelijk onder precario. Gemeentelijke bestemming van kantoor tot horeca ... lees verder.
155.000 euro k.k.
Te koop: Vlissingen, bibliotheek
Het bibliotheekpand met bijbehorende interne en externe winkeltjes in het centrum van Vlissingen wordt te koop aangeboden. Bij serieuze belangstelling gelieve contact op te nemen met A.P.F. Begijn. Na kennismaking krijgt u toegang tot alle gegevens en data. ... lees verder.
OP AANVRAAG
Te huur: Vlissingen, Distributieweg 16
Ruime en functionele bedrijfsruimte met buitenruimte gelegen op bedrijventerrein Vrijburg. De oppervlakte bedraagt 176 m2 op de begane grond; er is een kantoor van 75 m2 op de verdieping. De ruimte is ... lees verder.
1000 eur per maand
Te huur: Vlissingen, Eerste Binnenhavenweg 11
Deze bedrijfsloods is gelegen direct aan de kade van de Binnenhaven en nabij de A58, buitenhaven, NS- en busstation. Een prima bereikbaarheid ... lees verder.
1000 euro per maand
Te huur: Vlissingen, Eerste Binnenhavenweg 7, 7a 7b
Nieuw te bouwen bedrijfsloodsen met eigen buitenterrein aan de binnenhaven van Vlissingen. Direct gelegen aan openbare weg met kade. Kaderuimte kan voor eigen gebruik gehuurd worden van de Gemeente Vlissingen. ... lees verder.
vanaf 14.000 per jaar
Te koop: Vlissingen, Logistiekweg 11 en 13
Twee geschakelde bedrijfsloodsen gelegen op bedrijventerrein "Vrijburg" tussen Vlissingen en Middelburg. De twee panden zijn separaat of tezamen te koop. ... lees verder.
VERKOCHT en VERHUURD
Te huur: Vlissingen, President Rooseveltlaan 737 A
Nette kantoorruimte niet op zichtlocatie aan de Gildeweg / Pres Rooseveltlaan te Vlissingen.
De ruimte is onderverdeeld in twee separate kantoren tezamen ca 108 m2 groot ... lees verder.
in overleg
Te huur: Vlissingen, Scherminklestraat 28
Mooie winkel / kantoorlocatie in het centrum. Goed uitgerust en op nette locatie met parkeren naast de deur. Het pand is zo goed als turn-key ... lees verder.
in overleg
Te huur: Vlissingen, Veerhavenweg 1
Kantoorruimte annex bedrijfsruimte op bijzondere en mooie locatie gelegen aan de rand van Vlissingen. De voormalige verkeerstoren van het autoveer Vlissingen-Breskens. Vraag naar de mogelijkheden.
18.000 per jaar
Te huur: Vlissingen, Walstraat 152
Midden in het winkelcentrum van Vlissingen op A1-stand ligt het winkelcomplex Scheldeplein waarin o.a. Albert Heijn, C & A, Blokker, H&M en Gerry Weber gevestigd zijn. Hier kan maximaal 355 m2 aaneengesloten winkelruimte op toplocatie op de begane grond gehuurd worden. Huur in separate units is tevens ... lees verder.
op aanvraag
Te koop: Westdorpe, Spoorweg
Bouwperceel met opstal bestaande uit voormalig brouwerijgebouw. Het perceel is circa 1010 m2 groot en heeft als bestemming bedrijfsdoeleinden. Een woonbestemming is mogelijk ... lees verder.
VERKOCHT