taxaties | bedrijfs o.g. | advies | overig | over Begijn | contact | sitemap | home
Profiel

NVM

Beediging, diplomas en certificaten

Referenties/portfolio

Netwerklidmaatschappen

Eerlijk zaken doen

Contact

BEGIJN Bedrijfsmakelaardij en Taxaties sinds 1995Bedrijfsmakelaar

Profiel

Sinds 1967 was G.C. Begijn al makelaar in Zeeuws Vlaanderen.
Zijn zoon Ton Begijn is in 1995 beëdigd als makelaar door de rechtbank in Middelburg, is gevestigd in Vlissingen en heeft als werkterrein geheel Zeeland.
Als H.T.S. ingenieur civiele techniek en bouwkunde heeft hij veel praktijkervaring opgedaan in de functie van projectleider in nationale en internationale grote bouwwerken.

Ton Begijn is als bedrijfsmakelaar verbonden aan ons kantoor en is lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen, zie onder de knop NVM) afdeling Business.
Tevens is dhr. Begijn toegelaten als register makelaar taxateur bij Vastgoedcert en als taxateur bij Tegova.

Dhr. Begijn is lid van alle belangrijke bedrijvennetwerken in Zeeland.

De stijl van werken laat zich het beste vertalen in een paar kernwoorden: integer persoonlijk en betrouwbaar. Daarbij staat het belang van de klant immer voorop.

Begijn werkt op basis van een vertrouwensrelatie met zijn klanten, dat leidt tot het beste resultaat. Eerlijkheid en open staan voor input van de klant horen daarbij.

Als specialist in bemiddeling en taxaties van bedrijfsonroerend goed, is Begijn steeds in contact met potentiële huurders en kopers. Wij bemiddelen niet in woningen.

Opdrachtgevers
Tot onze opdrachtgevers behoren alle grote en kleine banken, makelaars in assurantiën, gemeenten, curatoren, advocaten, beleggers en directies van ondernemingen.

Kortom: Indien u kiest voor Begijn dan kiest u voor integriteit, degelijkheid en betrouwbaarheid gecombineerd met een hoge dosis vakkennis en ervaring.