taxaties | bedrijfs o.g. | advies | overig | over Begijn | contact | sitemap | home
Aanbod

Aanbod Lopende Bedrijven

Vraag

Verwacht

Verkoop/verhuur

Koop/huur

Funda in Business



Bedrijfsmakelaar

Aanbod

Hieronder vindt u ons openbaar aanbod van te koop en te huur staande bedrijfspanden, klikt u op de foto voor de volledige objectinformatie.

Voor informatie van de overige te koop en te huur staande panden, neemt u aub contact met ons op.


Te huur: Aagje Dekenstraat 12 e, Vlissingen
Ter overname aangeboden: volledig ingerichte verswinkel voor kant-en-klare vleesproducten. Uitstekende ligging ... lees verder.
1065 per maand
Te huur: Aagje Dekenstraat 8, Vlissingen
Gunstig gelegen winkel in het winkelhart van Vlissingen. In het winkelcentrum zijn gevestigd o.a. AH, Blokker, C&A, Brainwash, Gall & Gall, Big Bazar, Handyman
VERHUURD
Te huur: Badhuisstraat 15, Vlissingen
Functioneel en ruim kantoor gelegen direct aan het centrum van Vlissingen. Het kantoor ligt op de begane grond op goede zichtlocatie ... lees verder.
950 euro per maand
Te huur: Bedrijfsweg 5, Vlissingen
Op gunstige locatie gelegen bedrijfspand annex showroom. De ruimte is 420 m2 NVO en voorzien van
1400 euro pm
Te koop: Bellamypark 46, Vlissingen
Verlaagde vraagprijs. In het horecaconcentratiegebied gelegen ruimte van 63 m2 nvo verkoopruimte met keukentje van 7 m2. Er is een terras- en een overterras mogelijk onder precario. Gemeentelijke bestemming van kantoor tot horeca ... lees verder.
155.000 euro k.k.
Te koop: Bloemenlaan 28 28A, Vlissingen
Goed gelegen ruime winkel met bovenwoning... ... lees verder.
359.000 euro k.k.
Te huur: Eerste Binnenhavenweg 10, Vlissingen
Deze bedrijfsloods is gelegen direct aan de kade van de Binnenhaven en nabij de A58, buitenhaven, NS- en busstation. Een prima bereikbaarheid
1000 euro per maand
Te huur: Gildeweg 20a, Vlissingen
Variabele oppervlakten mogelijk van ca 350 m2 tot 600 m2 showroom ook aan te vullen met ca. 300 m2 bedrijfsruimte. Geprijsd is showroom op top-zichtlocatie ... lees verder.
VERHUURD
Te huur: Grenadierweg 3a, Middelburg
Functionele bedrijfsruimte op Arnestein Middelburg ... lees verder.
20.000 per jaar incl korting
Te huur: Hermesweg 11, Vlissingen
Goede gelegen en zeer functionele bedrijfsruimte .. ... lees verder.
VERHUURD
Te koop: Kanaalstraat 28, Oost Souburg
Verzorgde winkelruimte of representatieve kantoorruimte op goede locatie in het winkelhart van Oost-Souburg. De winkelruimte op de begane grond meet 95 m2 nvo. Op de verdieping ... lees verder.
VERKOCHT
Te koop: Kersstraat 7,7a,9, Terneuzen
Centrum Terneuzen, ruim winkelpand met twee ruime verhuurde bovenwoningen. De Kersstraat is ... lees verder.
n.o.t.k.
Te koop: Markt 3, Oostburg
In het centrum van Oostburg aan de markt ligt dit voormalige bankgebouw dat als ontwikkeling geschikt is voor diverse bestemmingsdoeleinden. Het pand is zeer degelijk gebouwd onder architectuur
VERKOCHT
Te koop: Noordstraat 80, Terneuzen
Verhuurd cafetaria in centrum Terneuzen. ROZ contract tot september 2020. 20 zitplaatsen alsmede toonbankverkoop. Terrasmogelijkheid zonder precario ... lees verder.
180.000 euro
Te huur: Paspoortstraat 22, Oost Souburg
Winkel gelegen op goede locatie in het winkelgebied van Oost-Souburg. Netto oppervlakte 92 vierkante meter; ruime frontbreedte van 10 m. ... lees verder.
Te huur: Paspoortstraat 40, Oost Souburg
Leuke kleine winkel of praktijk/kantoorruimte goed gelegen in het winkelcentrum van Oost Souburg. De winkel bestaat ... lees verder.
700 euro per maand
Te huur: President Rooseveltlaan 737 A, Vlissingen
Nette kantoorruimte niet op zichtlocatie aan de Gildeweg / Pres Rooseveltlaan te Vlissingen.
De ruimte is onderverdeeld in twee separate kantoren tezamen ca 108 m2 groot ... lees verder.
VERHUURD
Te koop: Rehobothstraat 5, Oost Souburg
Kantoor met opslag-stallingsruimte gelegen op de begane grond in het centrum van Oost Souburg. Dit pand heeft diverse gebruiksmogelijkheden... ... lees verder.
VERKOCHT
Te huur: Scheldestraat 22, Vlissingen
Te huur aangeboden winkelruimte van totaal 132 m2 gelegen op drukke locatie aan de rand van het centrum van Vlissingen. De locatie is voor alle ... lees verder.
850 euro pm
Te huur: Scherminkelstraat 28, Vlissingen
Mooie winkel / kantoorlocatie in het centrum. Goed uitgerust en op nette locatie met parkeren naast de deur. Het pand is zo goed als turn-key.. VERHUURD ... lees verder.
VERHUURD
Te huur: Spuistraat 40, Vlissingen
Goed lopende broodjeszaak / koffiebar op hoeklocatie in het centrum. Drukke locatie tegenover de uitgang van de parkeergarage en van de Action ... lees verder.
n.o.t.k.
Te koop: Spuistraat 6, Vlissingen
Het bibliotheekpand met bijbehorende interne en externe winkeltjes in het centrum van Vlissingen wordt te koop aangeboden. Bij serieuze belangstelling gelieve contact op te nemen met A.P.F. Begijn. Na kennismaking krijgt u toegang tot alle gegevens en data. ... lees verder.
OP AANVRAAG
Te huur: Terneuzen, Zeldenrustlaan 22
Winkelruimte van 172 m2 te huur in Terneuzen wijk Zeldenrust. Mooie locatie temidden van Ziekenhuis, ROC en middelbare scholen ... lees verder.
17.200 euro per jaar
Te huur: Veerhavenweg 1, Vlissingen
Kantoorruimte annex bedrijfsruimte op bijzondere en mooie locatie gelegen aan de rand van Vlissingen. De voormalige verkeerstoren van het autoveer Vlissingen-Breskens. Vraag naar de mogelijkheden.
18.000 per jaar
Te huur: Vismarkt 12, Hulst
In het centrum gelegen ruim winkelpand van in totaal 240 m2. Volledige ... lees verder.
1.500 pm
Te huur: Walstraat 152, Vlissingen
Midden in het winkelcentrum van Vlissingen op A1-stand ligt het winkelcomplex Scheldeplein waarin o.a. Albert Heijn, C & A, Blokker, H&M en Gerry Weber gevestigd zijn. Hier kan maximaal 355 m2 aaneengesloten winkelruimte op toplocatie op de begane grond gehuurd worden. Huur in separate units is tevens ... lees verder.
VERHUURD